Bezoekers

De 4e editie van de Rietdekkerbeurs!

De Rietdekkersbeurs is dé tweejaarlijkse vakbeurs voor alle rietdekkersbedrijven in Nederland, omliggende landen en Scandinavië.

Op vrijdag 6 maart 2020 zullen de IJsselhallen, de topevenementenlocatie van Zwolle, weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. De Rietdekkersbeurs is een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje collega’s te treffen, bij te praten met uw leveranciers, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen

De organisatie van Rietdekkersbeurs wordt komend jaar geprofessionaliseerd en komt in handen van Organisatiebureau Plan Effect te Ommen. Aline Hofstee neemt het stokje over van Joyce Bouwknegt en Jennifer Wessels Boer. Aline is met haar team gespecialiseerd in het organiseren van beurzen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Joyce en Jennifer blijven de komende editie nog nauw betrokken bij de beurs en zorgen voor een vloeiende overdracht. Het concept van de komende editie wordt niet gewijzigd.

Naast de binnenruimte hebben wij ook dit jaar weer de beschikking over het buitenterrein, een prachtige mogelijkheid om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Als u hiervan gebruik wilt maken dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!

Meld u aan voor de Rietdekkersbeurs nieuwsbrief

Nieuwsbrief Rietdekkersbeurs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date

Sluit Menu